Galatasaray ile FIFA'lık olan Izet Hajrovic Alman basınına açıklamalarda bulundu. Werder Bremen formasıyla Innsbruck karşısında ilk maçına çıkan Boşnak futbolcu, "İstanbul'a gitmek hata değil aksine süper bir tecrübeydi. Ordaki taraftarlar tam bir futbol delisi. Statta 55 bin kişi oluyor. Zannedersiniz sanki bunun iki katı insan var! Takımlarına büyük itici güç oluyorlar. Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi yıldızlardan çok şey öğrendim. Siz istediğiniz kadar şikayet edin. Ben her şeyin doğru ve hukuka uygun olduğundan eminim. Şu an yüzde 100 Werder Bremen'e konsantre olmuş durumdayım" dedi.

İstanbul'dan ayrılmasının ardından sosyal medya üzerinden bir çok tehdit ve hakaret mesajı aldığını dile getiren 22 yaşındaki oyuncu şunları söyledi: "Bu yazılıp çizilenler çok kaba şeyler. Aileme karşı bile yapıldı. Ben bunları tamamen yanlış buluyorum. Ancak bu kızgınlık zamanla geçecektir"

Messi-Robben yorumu

Bazı kişilerin kendisini görünüş olarak Lionel Messi, oyun stili olarak ise Arjen Robben'e benzettikleri hatırlatılan Hajrovic, "Beni bir kategoriye sokarsanız bu yanlış olur. Belki oyun benzer olabilir ancak Robben tamamen bambaşka bir kategori. Kazanılabilecek birçok şeyi kazanmış birisi. Messi benzetmelerini ise binlerce kez duydum. Kimileri de tipimi Miroslav Klose ve Frank Lampard'a benzetiyorlar. Bu yakıştırmaları duyduğumda sadece teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.