BURAK YILMAZ KORKUTTU


Galatasaray ’ın dün akşam yapılan antrenmanı bunaltıcı bir sıcak havada yapılırken taktik idmanında Berk Yıldız ile ikili mücadele sırasında yerde kalan Burak Yılmaz korkuttu. Genç oyuncu ile çarpışan Burak acı içinde yerde kalırken, golcü futbolcu kısa bir müdahalenin ardından idmana devam ederek teknik heyeti sevindirdi.

Bu arada Galatasaray ’ın dün akşamki idmanı Prandelli'nin İtalya'dan gelen yakın dostları da izledi.

ERAY İŞCAN'A BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

22 yaşına giren Galatasaray kalecisinin dün akşam idmanı sırasında doğum günü yumurta ve unlu tarife ile kutlandı.
Antrenman bitiminde kaleci antrenörü Taffarel, gizlice getirttiği yumurta ve unu G.Saraylı futbolcular ile birlikte Eray ’ın üzerine dökerek Brezilya usulü genç kaleciye doğum günü kutlaması yapıldı.

İDMANDA TATSIZ GERGİNLİK

Galatasaray antrenmanında gurbetçi 1 taraftar ortalığı karıştırdı. Sarı kırmızılı futbolcuların idman bitimi otelin yolunu tutması üzerine birkaç taraftar “Bizden futbolcuları kaçırıyorsunuz” diyerek G.Saray kulübü kurmaylarına çıkıştı.

Kısa süreli yaşanan gerginliği ise taraftarın yanına gelerek fotoğraf çektiren Amrabat, Semih ve Koray Günter önledi. Aynı taraftar buna karşın “Bazı arkadaşlarla çekilmediler. Benim formamda imza yok. 500 km yol geldim” diye bağırıp topluluğu provoke etmeye çalıştı.