Gençlik Gücü erkek hentbol takımı hazırlıklarına önceki gün yaptığı antrenmanla başladı

Var olmaya çalışıyoruz

İlk antrenmanda açıklama yapan Gençlik Gücü Hentbol Takımı antrenörü Turgut Karamanoğlu

giderek tükenmekte olan salon sporları içerisinde var olmaya çalıştıklarını belirterek “üniversitelerin çekildiği kulüplerin kapandığı böyle bir ortamda ayakta durmaya çalışıyoruz” dedi.

Hedefimiz şampiyonluk

Karamanoğlu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek “Hedef geçen sene yarım kalan şampiyonluk kupasını müzemize götürmek. Ne kadar kupa ve organizasyon varsa bu maçlarda da en üst düzeyde mücadele ederek yapabileceğimizin en iyisini yapmak” dedi.

Oyuncularımın hepsi fit ve formunda

Gençlik Gücü hentbol takımı antrenörü Turgut Karamanoğlu oyuncuların antrenman olmadığı dönemde bireysel olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirterek “oyuncularımın hepsi formunda ve fit. Yarın maçlar başlasa biz oynanacak maçlara hazırız” dedi.

Temassız antrenman yapıyoruz

Turgut Karamanoğlu temsassız antrenman yaptıklarını kaydederek “savunma ağırlıklı çalışma yapmıyoruz. Kondüsyon ve kuvvete dayalı antrenmanlar yapıyoruz” dedi.

Lige kupayla başlamak istiyoruz

Karamanoğlu haftada üç antrenmanla çalışmaya başlayacağını belirterek “Kasım sonun düzenlenecek olan Mişon Kupasına hazırlık yapıyoruz. Mişon kupasını alarak lige kupayla başlamak istiyoruz.