Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Basın mensupları 10.00'daki antrenmanın başlamasıyla birlikte içeri alınırken kapıdan geçen Koyuncu, demir kapının kapandığını görmeyerek araya sıkıştı. Görevliler olayı farkedip kapıyı açıncaya kadar çok kısa sürede kanlar içinde yerde kalan Koyuncu'ya ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı.

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin giriş kapısında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı; "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı dileriz."