G.Saraylı yöneticiler, Hakan Balta’ya alternatif arayan Fatih Terim’in çok istediği Carlinhos için Fluminenseli yöneticilerle masaya oturduğu iddia edildi.

Yaptığı flaş takviyelerle transferin de şampiyonu olan Galatasaray, transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala son bir bomba daha patlatmak için gaza bastı.

25 yaşındaki sol bek Carlinhos için dün resmen harekete geçerek Brezilya'ya çıkarma yapan Sarı-Kırmızılı idareciler, Fluminenseli yöneticilerle kıran kırana pazarlık yapmaya başladı. 

Kulübünün istediği 5 milyon Euroluk bonservis bedelini indirebilmek için gün boyu devam eden görüşmelerde, Galatasaray ilk yaptığı 3 milyon Euro'luk teklifi, 500 bin Euro daha arttırarak 3,5 milyon Euro'ya çıkardı. Buna karşılık Fluminense kulübü yetkilileri ise istedikleri 5 milyon Euro'luk bedelden 500 bin Euro aşağıya düştü ve 4,5 milyon Euro seviyesine indi. Arada 1 milyon Euro'luk fark kaldı.

BEŞİKTAŞ DERBİSİNE YETİŞTİRMEK İSTİYORLAR
Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda bu transferi en kısa sürede bitirmeyi amaçlayan yöneticilerin, Carlinhos'u sezonun 2. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde takıma yetiştirmek istedikleri bildirildi. Oyuncu ile de her konuda anlaşan Cimbom, eğer transferi gerçekleştirebilirse, Melo'dan sonra ikinci bir Brezilyalı oyuncuya daha sahip olacak.

FLUMİNENSE TARAFTARININ SEVGİLİSİ
Brezilyalı sol bek Carlinhos, taraftarların en sevdiği oyuncular arasında yer alıyor. İlk 11'in değişmez ismi olan başarılı oyuncu futbola Santos'ta başladı. Daha sonra Cruzeiro ve Mirassol takımlarına kiralanan Brezilyalı, ardından, şu an formasını giydiği Fluminense takımına transfer oldu ve bu forma altında 84 maça çıktı. Carlinhos 5 gole imza atarken 11 de asist yapıp skora katkıda bulundu.