Galatasaray adeta gece gündüz teknik adam arıyor... İmza aşamasına gelinen Mircea Lucescu ve Thomas Tuchel'den son dakika golü yiyen Sarı-Kırmızılı yönetim listedeki diğer isimlere yoğunlaşmış durumda. Kulislerde konuşulanlara göre Başkan Ünal Aysal'ın yeni hedefi ABD Milli Takımı'nın teknik patronu Jurgen Klinsmann...

50 yaşının altında, hırslı, başarıya aç ve Alman olmasından dolayı Aysal'ın tüm kriterlerine uyan Klinsmann'a menajeri aracılığıyla resmi teklif sunuldu. Fakat Alman hocanın Dünya Kupası'nda görev yapmasından dolayı görüşmeler ağır ilerliyor. Sarı-Kırmızılılar, ABD turnuvaya veda eder etmez harekete geçecek ve Klinsmann'la bire bir görüşmelere başlayacak. Bild'e konuşan başarılı hoca, "Galatasaray ile ilgili Löw'den bilgi alabilirim. Ama şu an sadece Dünya Kupası'na odaklıyım" dedi.

TEMMUZ'UN İLK HAFTASINA KADAR BİTECEK

Klınsmann cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Galatasaray yönetimi Lucescu ve Tuchel'deki şoku yaşamamak için aşırı özen gösteriyor. Başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla diğer alternatifler Luciano Spalletti, Joachim Löw ve Ottmar Hitzfeld ile temaslar da sürüyor. Fakat Löw ve Hitzfeld'in şu anda Dünya Kupası'nda görev yapmasından dolayı Klinsmann'da olduğu gibi görüşmeler istendiği gibi ilerleyemiyor. Başkan Aysal en geç Temmuz'un ilk haftasına kadar bu bilmeceye son vermek istiyor.