Kaya EMİROĞLU

Yenicami Antrenörü Özgü Bayraktar, “Futbol yok” söylemini asla kabul etmediklerini ve

A takım seviyesinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Dün akşam bir radyo programına katılan Bayraktar, “Altyapı seviyesinde antrenmanlar ve turnuvalar yapılan ve özel turnuvaların da gerçekleştirildiği ülkede biz de antrenmanlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Önümüzdeki hafta başlayacağız

Yenicami kulüp yönetimiyle bir toplantı yapacağını ve takımın son durumu ve hazırlıklarla ilgili görüşeceklerini kaydeden A Takım Antrenörü Özgü Bayraktar, önümüzdeki hafta antrenmanlara başlamak istediklerini belirtti.

3-4 haftalık bir antrenman programında sonra hazırlık maçı da yapacaklarını belirten Bayraktar, resmi maçların yerini tutmasa da bu çalışmalara devam etmek zorunda olduklarının altını çizdi.

Genç oyunculara önem verilecek

Özellikle genç oyunculara değinen Bayraktar, maddi sıkıntısı olanlarla ilgili çalışma yapacaklarını ifade etti. Takımın genç ve başarılı futbolcularından Hasan Evren’in gece yarısından sabaha kadar olacak şekilde bir markette işe başladığına dikkat çeken Bayraktar, bu futbolcunun mecburen işe başladığını, futbola devam etmesi halinde ise kulüp olarak onunla ilgili destek anlamında girişim yapmaları gerektiğini kaydetti.

Futbolcuların eylemine kendisinin de katıldığını, ancak tabut koyma hareketini orada gördüğünü belirten Bayraktar, futbol paydaşlarının bir an önce bölünme yerine bir araya gelerek bir ortak fikir ve alternatif üretmeye çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.