Fikstürler Belirlendi

K-Pet Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig’de fikstür çekimi dün gerçekleştirildi

K-Pet liglerinin fikstür çekimi dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 27 – 28 Eylül haftasında start alacak Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig ekiplerinin mücadele edeceği 26 haftalık maratondaki maç programı belirlendi.
Süper Lig’in ilk haftasında Küçük Kaymaklı, Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek. Bölge derbisi olarak adlandırılabilecek karşılaşmada Mormenekşe ile Y.Boğaziçi karşı karşıya gelecekler. Ligin yeni ekiplerinden Gönyeli ile G.Birliği ilk haftad karşı karşıya gelecekler. Bir diğer yeni ekip olan Lapta ise son şampiyon Yenicami’yi konuk edecek. Serdarlı ile Doğan Türk Birliği’nin mücadele edeceği ilk haftada Çetinkaya Lefkoşa’da Lefke’yi ağırlayacak, Cihangir ile B.Bağcıl ilk haftada puan mücadelesi verecek.

Dikkat çeken maçlar
Süper Lig fikstüründe dikkat çeken maçlara bakıldığında üçüncü haftada Çetinkaya ile Yenicami karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz yıl kupa finalinde karşılaşan Lefke ile Yenicami 5’inci haftada rakip olacaklar. Ligin 7’nci haftasında Çetinkaya ile K.Kaymaklı karşılaşacak. Ligin 11’inci haftası şampiyonluk adayları Yenicami ile K.Kaymaklı’nın mücadelesine sahne olacak. Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig’de ilk hafta programları şöyle:

SÜPER LİG
K. Kaymaklı - Mağusa TG
Mormenekşe – Y.Boğaziçi
Gönyeli – G.Birliği
Lapta – Yenicami
Serdarlı - Doğan TB
Çetinkaya – Lefke
Cihangir – B.Bağcıl

BİRİNCİ LİG
Hamitköy – Değirmenlik
Geçitkale – Binatlı
Düzkaya – Göçmenköy
Görneç – Esentepe
G.Gücü – Akıncılar
Yalova – Denizli
Türk Ocağı – Dumlupınar

İKİNCİ LİG
Türkmenköy – Doğancı
Ozanköy – Akova
Karşıyaka – Gaziköy
Baf ÜY – Ortaköy
Dipkarpaz - Girne HE
Tatlısu – Vadili
Maraş – Çanakkale

Kaynak: Yeni Düzen