Beko Basketbol Ligi’nde Türk Telekom ile Fenerbahçe Ülker arasında yapılması gereken karşılaşma, sarı-lacivertli ekibin hava muhalefeti nedeniyle salona gelememesi üzerine ertelendi.

Beko Basketbol Ligi’nde Türk Telekom ile Fenerbahçe Ülkerarasında yapılması gereken karşılaşma, sarı-lacivertli ekibinhava muhalefeti nedeniyle salona gelememesi üzerine yarına ertelendi.
         Sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüs, kulübün İncek’teki tesislerinden yoğun kar yağışı nedeniyle yola çıkamadı. Fenerbahçe Ülker, maçın teknik komiseri Nihat Kamber ileTürkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ahmet Araşan arasında yapılan telefon görüşmesinde belirlenen 2 saatlik süre içinde de salona ulaşamayınca, karşılaşma yarın saat 13.00’a ertelendi.
         Bu arada Türk Telekom Kulübü yetkilileri, maçın ertelenmesiyle ilgili olarak Türkiye Basketbol Federasyonu’na itiraz dilekçesi verdi.

HAKAN TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu Hakan Demirel, yaşadığı şanssızlıkları twitter hesabından paylaştı.

Hakan şunları yazdı:

"Şuan Ankara İncek’teki tesislerimizin önünde mahsur kaldık. Maçın akıbeti belli değil. Bizi kurtarmaya gelen greyder de kaldı. Bakalım ne olacak?"

"2 buçuk saattir otobüsteyiz. Allah'tan tesislerdeki şefimiz tost getirdi biraz önce.. Hayati tehlikemiz yok"