Fenerbahçe'den Yılın Bombası Drogba

Ara transferde yapacağı forvet takviyesi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, adeta deprem etkisi yapacak bir isim gündeme geldi: Didier Drogba... Geçen sezon sonunda Galatasaray'dan Chelsea'ye transfer olan golcü futbolcu, "yuvam" dediği Chelsea'de umduğunu bulamadı. Ligde 22 maçın sadece birinde 90 dakika oynayabilen ve genellikle son dakikalarda oyuna giren Drogba, forma umudunu kaybedince menajeri Pierre Frelot'a takım bulması talimatını verdi.
İngiltere kaynaklı haberlere göre, Drogba, Chelsea menajeri Mourinho ve kulüp yöneticileriyle de görüşerek ayrılma isteğini dile getirdi. Bu beklenmedik talebi anlayışla karşılanan 36 yaşındaki golcüye bir de jest yapılacak ve bedelsiz olarak gitme şansı tanınacak. Menajeri, Drogba'nın ileri sürdüğü şart üzerine, şampiyonluğa oynayan ve uluslararası çapta bir kulüp bulmak için kolları sıvadı.

Menajer Frelot'un, Drogba'nın Türkiye'yi çok sevmesi nedeniyle ilk olarak Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin bu sürpriz teklife nasıl yanıt vereceği merak konusu. Kariyerini büyük bir kulüpte şampiyon olarak noktalamak isteyen Didier Drogba'nın, Fenerbahçe'nin forma satışlarını ve tribündeki seyirci sayısını büyük oranda artıracağı kesin.