Aziz Yıldırım'ın futbolcuların iznini iptal edip Samandıra'da toplaması gündeme bomba gibi düştü. Başkan, toplantı sırasında teknik direktör Ersun Yanal'ı dahi dışarı çıkardı, takımla yalnız kaldı. Hedefte ise özellikle ikinci yarıda oyuna girenler vardı.

Son Şampiyon Fenerbahçe ’de sıcak saatler. Sheffield ve Sevilla maçlarında ortaya konan kötü futbol ve alınan yenilgiler sonrası takım eleştiri oklarının hedefi olurken başkan Aziz Yıldırım ’ın futbolcuların iznini iptal edip, Samandıra ’da toplaması gündeme bomba gibi düştü.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre: takımın verdiği görüntüden son derece rahatsız olan Aziz Yıldırım, ekiple Samandıra ’da bir araya geldi. Herkesi şaşırtan olay toplantı başlarken yaşandı. Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal ’ı odadan çıkardı, futbolcularla yalnız kalmak istediğini belirtti. Yanal, başkandan gelen bu talebe itiraz etmedi.

‘Burası Fenerbahçe ’

Sarı-Lacivertliler ’in patronunun hedefinde ise özellikle her iki karşılaşmada da oyuna sonradan giren isimler vardı. Başkan oyunculara tek tek uyarılarda bulunurken, “Fenerbahçe ’de oynadığınızın farkına varın ve toparlayın kendinizi. Bu takım hazırlık maçı da olsa iki kere üst üste kaybetmez. Burada oynayan herkes Fenerbahçe formasının hakkını verecek. Sezonun başlamasına çok kısa süre bir kaldı. Bu takımın hali ne böyle” diyerek çıkıştı.