K-PET Süper Lig’in 10. haftasında Çetinkaya konuk ettiği Doğan Türk Birliği’ni 3-0 mağlup ederek ilk puanlarını kazanırken Doğan Türk Birliği ise 16 puanda kaldı.

3.DK: Topla hareketlenen Mustafa Yaşınses yaklaşık 25-30 metre kat ettikten sonra topu Boniface’e aktardı. Boniface karşı karşıya pozisyonda sert vurdu ancak kaleci Cem ayaklarıyla topu kornere çeldi.

21.DK: Ani gelişen Çetinkaya atağında Mustafa Yaşınses’in süreklediği atakta ceza sahasında topla buluşan Boniface topu bir kez daha Mustafa’ya aktardı. Yıldız oyuncuda yakın mesafeden topu ağlara gönderdi. 1-0

69.DK: Doğukan kaptığı topla Ali’den sıyrıldı ve 3’e 1 pozisyonda pasını Mustafa’ya aktardı. Mustafa’da yerden düzgün bir vuruşla farkı 2’e çıkardı.

88.DK: Ani gelişen kontra atakta Hakan’ın pasıyla kaleye yönelen Mustafa Yaşınses, kaleci Cem’i mağlup ederek skoru tayin etti. 3-0

Karşılaşmada başka gol olmayınca Çetinkaya 9 haftadır aldığı mağlubiyet serisine son vererek ilk galibiyeti ve ilk puanını Doğan Türk Birliği karşısında aldı.

Bu sonuçla Çetinkaya puanını 3’e çıkarırken zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Doğan Türk Birliği bu yolda büyük yara alırken 16 puanda kaldı ve 7. Sıraya geriledi.