Fenerbahçe, TFF Süper Kupa'da yarın Erzurum'da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.


Vaslui ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş mücadelesinde sol omzunun üzerine düşerek, omzunda oluşan ağrılar nedeniyle Gökhan Gönül, antrenmanda yer almadı.

Gökhan Gönül'ün yanı sıra antrenmanın ikinci bölümünde; sağ üst adalesinde zorlanmaya bağlı ağrıları oluşan Serdar Kesimal da, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Bu arada Gökhan Gönül'ün Galatasaray maçı kafilesinde yer almayacağı öğrenildi. Sarı-lacivertliler bugün saat 14.00'te özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, TFF Süper Kupa'nın oynanacağı şehir olan Erzurum'a gidecek.