KKTC Cimnastik Federasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun cimnastik sporunun ülke genelinde yayılması çalışmaları aralıksız sürüyor.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Lefke, Geçitkale ve Yeni Erenköy ziyaretlerinden sonra bu kez de Lapta Belediye başkanı Mustafa Aktuğ ile görüştü.

Başkan Hasan Sapsızoğlu, Lapta Belediye başkanı Mustafa Aktuğ’a gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik fedarasyonu olarak sporumuzu tüm bölgelerimize yayabilmek için çıktığımız bu yolda bu kez ziyaretimizi Lapta’nın Beden Eğitimi mezunu olan başarılı belediye başkanı Mustafa Aktuğ’a gerçekleştirdim.

Aynı dili konuşuyor olmamızdan ötürü hızlıve güzel fikirler üreterek; bölgesinde yaşayan çocuklarımızı, gençlerimizi ve de özel gereksinimli çocuklarımızı sporun içinde tutmayı amaç olarak belirledik. Sağlıklı nesiller yetiştirirken başarılı sporcuları da bölge takımlarına kazandırarak sportif yönden de başarıyı artırmayı hedefliyoruz.

Hedeflerimize ulaşmak için başarılı ve verimli bir toplantı geçirdik. Hedeflerimizi ileriye taşıyabilmek için tekrar biraraya gelecegiz. Lapta bölgemiz için hayırlı olsun.”