Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper ligde on ikinci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Düzkaya’yı 7-2 mağlup ederek liderlik koltuğunu devralan Cihangir’de on üçüncü hafta karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Göçmenköy maçının hazırlıkları devam ediyor. Keyifli bir haftayı geride bıraktıklarını belirten Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, önlerinde çok zorlu bir Göçmenköy maçının durduğunu ifade etti.

İyi bir takıma karşı oynayacağız

Cumartesi konuk edecekleri Göçmenköy maçı ile ilgili olarak değerlendirme yapan Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, hem yerli hem de yabancı oyuncuları iyi olan bir takıma karşı oynayacaklarını söyledi. Hücum hattı güçlü yerli oyuncu anlamında ise kaliteli isimlerin olduğu Göçmenköy’ün yeni Teknik Adamı ile iyi bir sürecin içinde olduğunu ifade eden Burgaç, bu nedenle zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ifade etti. Düzkaya maçı sonrası liderliğe yükselmelerinin elbette önemli ve anlamlı olduğunu ifade eden Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, ancak doğru işler ve iyi mücadele ederek orada kalmanın daha önemli olduğunu söyledi. Yakaladıkları bu süreci devam ettirme adına Göçmenköy karşısında kendi sahalarında oynayacakları maçı kazanmaları gerektiğini de ifade eden Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, zorlu rakipleri karşısında tüm planlamalarını galibiyet üzerine yapacaklarını aktardı.

Baskı ve stresten uzağız

Liderlikle beraber baskı ve stresten uzak olduklarını özellikle Lefke ve Yenicami mağlubiyetleri sonrası bu süreçten ders çıkardıklarını ifade eden Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, kendi oyun formatları doğrultusunda diğer maçlarda olduğu gibi Göçmenköy maçına da hazırlanıp mücadele edeceklerini söyledi. Devre arasının sonuna gelindiğini, ancak maç maç planlama yaptıklarının altıncı çizen Hasan Burgaç, çalacak olan son düdüğe kadar Göçmenköy karşısında iyi mücadele edip maçın sonunda istediklerini alan taraf olma düşüncesinde olduklarını söyledi. Göçmenköy maçına 4 idmanla hazırlanacaklarını ifade eden Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, takımda 4 sarı kartlı Erol dışında eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.