Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz Covid-19 süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada toplum olarak zor bir süreçten geçildiğini ve herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. İşin ciddiyetinin bilincinde olmayan kesimlerinde ne yazık ki olduğunu ifade eden Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, tek düşüncelerinin sağlıklı bir şekilde yeniden futbola dönmek olduğunu söyledi.

En doğru karar verilsin

Süreci heran sıcağı sıcağına takip ettiklerini ve beklediklerini ifade eden Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, verilecek kararın em doğrusu ve en sağlıklısı olacağından şüpheleri olmadığını söyledi. Bu zor dönemde herkesin ve her kesimin verdiği bir emek olduğunu bu nedenle saygı duyulması gerektiğini ifade eden Kaçmaz, ne yazık ki, işin ciddiyetinde olmayan kesimlerin de mevcut olduğunu söyledi. Sürecin çok kolay olmamakla birlikte bitmesini istediklerini belirten İzzet Kaçmaz, bir çok şeyin ise eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Lig tamamlansın

Ekonomik olarak bu süreçte bir çok kulübün zarar göreceğini ifade eden Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, ancak her şeye rağmen kalan 8 maçın tamamlanmasını istediğini söyledi. Hızlandırılmış bir lig şeklinde 1 aylık hazırlık dönemi sonrasında kalan 8 maçı tamamlayabileceklerini ifade eden Kaçmaz, işin başının sağlık olduğunu bu nedenle sağlık kurulunun vereceği karar doğrultusunda yol haritalarını belirleyeceklerini söyledi. Bir çok takımda olduğu gibi Maraş takımında da motivasyon kaybı olduğunu ifade eden Kaçmaz, ciddi ve sağlam planlamalar yapılarak yeniden futbola dönmek istediklerini sözlerine ekledi.