Choudhry, Futbolcularını Kutladı

Hakemlerin hala bariz hatalar yaptığına da dikkat çeken Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Eksikliklere rağmen, Dumlupınar dış sahasından galibiyetle dönen takım futbolcularımızı gönülden kutlarım” dedi

Kendileri gibi K-Pet Süper Ligi’ne bu yıl yükselen Dumlupınar karşısında elde edilen 2-1’lik galibiyet, Gençlik Gücü camiasında büyük mutluluk yaşattı. Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry futbolcularını kutladı.


“Beş eksik futbolcu ile gittiğimiz karşılaşmada, Teknik Direktör Niyazi Göksun’un sahaya sürdüğü takım güzel bir futbol oynadı ve çok iyi mücadele etti” diyen Choudhry ekledi, “Takım oyununa en iyi örneği gösterdiler ve çabaları galibiyet ile taçlandırıldı. Yönetim olarak bizler çok mutluyuz.”


Hakemler iyi Değil


Hakemlerin hala bariz hatalar yaptığına da dikkat çeken Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Ne yazıktır ki, hakemlerimiz hala beklenen düzeyde değil. Bizler galip gelmiş olabiliriz. Ancak hakemlerin her iki taraf için de hatalı ve haksız düdük çaldığını söylemek durumdayım” dedi.


Addo Duygulandırdı


Savunma oyuncusu Daniel Addo’nun 41 yaşındaki ablasının ölümünü öğrendiği gün bir oynamasından çok duygulandığını vurgulayan Başkan Suma Zafer Choudhry, “Başta Daniel Addo olmak üzere, Dumlupınar dış sahasından galibiyetle dönen takım futbolcularımızı gönülden kutlarım” şeklinde konuştu.


Binatlı Maçı


5’inci haftada Binatlı’yı konuk edeceklerine de değinen Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Binatlı güçlü bir takım, bunu biliyoruz. Ne vardır ki, futbolcularımızın son iki haftada sergiledikleri futbol da iyidir. Binatlı karşısında puan almayı ümit etmekteyiz” dedi.


Gençlik Gücü – Binatlı karşılaşması 22 Ekim 2016, Cumartesi günü saat 15:30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak.