Takvim'de yer alan habere göre İtalyan teknik adam Prandelli'nin Galatasaray'ın başında olması ve 25 Ağustos'ta Süper Kupa'da Fenerbahçe'yle karşılaşacak olması İtalyanlar'ın en çok üzerinde durduğu konulardan biri oldu. Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu çok beğenen çizme basını Prandelli'ye "Dikkatli ol" uyarısı yaptı.

PRANDELLİ KORKSA ÇOK İYİ EDER!
Özel maçta Roma ile 3-3 berabere kalan F.Bahçe'ye övgü yağdıran La Gazetta Dello Sport, "Prandelli'nin G.Saray'ı, Süper Kupa'da ezeli rakibinden korksa iyi eder. Çünkü bu Fenerbahçe çok güçlü. Özellikle çılgın bir hücum hattı var" yorumunu yaptı. La Gazetta Dello Sport özellikle Kuyt, Alper ve Caner'i beğendi.

FENERBAHÇE ROMA'YA DERS VERDİ
Roma'nın özel maç için Fenerbahçe'den önce G.Saray'a teklif yaptığını ancak Prandelli'nin bu isteğe karşı çıktığını belirten Correre Dello Sport, "Prandelli Roma ile maç yapmaya gelmeyince Fenerbahçe geldi. Ve o Fenerbahçe topa nasıl hakim olması gerektiğini herkese gösterdi"
ifadelerine yer verdi.

ROMA, FENER'E KARŞI HANTAL KALDI
Tuttosport ise Roma'nın Fenerbahçe karşısında çok hantal kaldığını vurguladı. Gazete yorumunda, "Garcia'nın takımı oldukça hantaldı. Daha kötüsü olabilirdi ama 3-3 bitti. Fenerbahçe gücünü gösterdi. Prandelli'nin kupada işi zor" ifadelerini kullandı.