Hamitköy Teknik Direktörü Sakallı, 12 haftalık antrenman programına devam edeceklerini söyledi

Kaya EMİROĞLU

Hamitköy Teknik Direktörü Ahmet Sakallı, geçtiğimiz cumartesi antrenmanlara başladıklarını belirterek, futbolun oynatılmaması kararına rağmen çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı. Diğer sportif faaliyetler devam ederken, futbolun önündeki tek engelin Covid-19 olmadığına inandığını belirten Sakallı, bu kararın daha çok maddiyata dayalı bir karar olduğunun altını çizdi.

Önceki gece bir radyo programına telefon bağlantısıyla konuk olan Sakallı, 12 haftalık bir antrenman programı hazırladıklarını, bu program çerçevesinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.  Sakallı şunları ifade etti.

“Futbolcularımızı çok boşta bıraktık. Futbolun oynatılmaması kararına rağmen biz çalışmalarımıza başladık ve devam edeceğiz. Gençlerimizi bu spordan koparmak istemiyoruz. Teknik ekip olarak bizler gönüllü görev almış bulunmaktayız. Covid-19 salgınının bitip bitmeyeceği belli değil. Bu süreçte motivasyon kaybı yaşanacaktır.”

Turnuva yapmayı planlıyoruz

Özellikle gençlere yönelik bir turnuva yapmayı planladıklarını belirten Sakallı, yine de özellikle BAL Ligi’nden de teklif alabilecek gençlerin geleceğini  kısıtlamayacaklarını vurguladı. “Teklif alırlarsa gidip oynasınlar” şeklinde konuşan Sakallı, ancak kendilerinin kulüp olarak altyapıya önem vermeye devam edeceklerini ifade etti.