Beşiktaşlı taraftarlar, "Artık gelsin şu 10 numara" diyor. Başkan Fikret Orman '10 numara' transferini bitirmek için büyük bir çaba sarf ediyor. "Manuel Lanzini, Bryan Ruiz, Marko Marin" derken yeni aday belli oldu: Younes Belhanda… Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bilic ’e önceki gün "Belhanda ’yı alalım mı?" sorusunu sordu. Hırvat Hoca da "Gelirse süper olur" diyerek Faslı yıldıza 'Onay' verdi.

ÖNCE TRANSFER SONRA KARŞILAŞMA

Başkan Fikret Orman, dün Feyenoord maçı öncesi Younes Belhanda ’nin menajeri ile görüşmek üzere Fransa ’nın Nice kentine gitti. Burada menajeri ile masaya oturan Başkan Orman, şartları konuştu. 1.5 saat süren görüşmenin ardından Başkan Orman, Hollanda ’ya giderek Feyenoord maçını izledi. Faslı 10 numara, Ukrayna ’daki karışıklı nedeniyle Dinamo Kiev ’den ayrılmak istiyor.

GÖKHAN TRANSFERİ ASKIYA ALINABİLİR

Geçen sezon Kiev forması ile 22 karşılaşmaya çıkan Belhanda, 6 gol attı. 4 de asist yapan Faslı oyuncu, iki kanatta da forma giyebiliyor. Teknik Direktör Slaven Bilic, bu özelliği ile Belhanda ’yı listedeki diğer isimlerin önüne koydu. 

24 yaşındaki yıldız, Siyah-Beyazlılar ’a imza atarsa Gökhan Töre ’nin transferi askıya alınabilir. Bilic, Belhanda ’ya iki kanat ve 10 numara bölgesinde forma vermeyi planlıyor.