Beşiktaş'ın 3 Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida, Portekiz'in Polonya ile yapacağı hazırlık maçının 23 kişilik aday kadrosuna alındı.

Beşiktaş taraftarının "Portekiz çetesi" diye adlandırdığı Almeida, Quaresma, Fernandes ve Simao'dan 3'ü milli takıma çağrıldı. Bu sezon Siyah-Beyazlı takımı sırtlayan oyunculardan olanFernandes ve Almeida uzun bir aradan sonra milli takım kampına çağrıldı.

Ricardo Quaresma, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida, Portekiz Teknik Direktörü Paulo Bento'dan Polonya karşısında forma bekleyecek.

Beşiktaş'ın bir diğer Portekizli futbolcusu Simao Sabrosa ise 27 Ağustos 2010 tarihinde milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Paulo Bento'nun Polonya ile Çarşamba günü oynanacak hazırlık karşılaşması kadrosuna şu isimleri çağırdı:

Kaleciler: Rui Patricio (Sporting), Eduardo (Benfica), Beto (Cluj)

Defans: Joao Pereira (Sporting), Bruno Alves (Zenit St Petersburg), Fabio Coentrao (Real Madrid), Pepe (Real Madrid), Nelson (Betis), Ricardo Costa (Valencia), Rolando (Porto).

Orta Saha: Carlos Martins (Granada), Joao Moutinho (Porto), Manuel Fernandes (Beşiktaş), Miguel Veloso (Genoa), Raul Meireles (Chelsea), Ruben Micael (Zaragoza).

Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hugo Almeida (Beşiktaş), Helder Postiga (Zaragoza), Nani (Manchester United), Nelson Oliveira (Benfica), Ricardo Quaresma (Beşiktaş), Silvestre Varela (Porto)