Roberto Hilbert ’ten sonra Beşiktaş ’a sağ bek pozisyonu dert oldu... Geçen sezon G.Antepspor ’dan Serdar Kurtuluş transfer edildi. Ama 27 yaşındaki oyuncu, beklenen katkıyı sağlayamadı. Slaven Bilic, geçen sezon Atiba Hutchinson ve Necip Uysal ’ı bile sağ bekte denedi. Sezon başında Bilic, transfer raporuna 'Mutlaka sağ bek alınsın' diye yazdı.

BONSERVİSTE İNDİRİM BEKLENİYOR

Levante forması giyen Loukas Vyntra ile görüşmeler yapıldı. Oyuncu ile her konuda anlaşan yönetim, Levante ’yi ikna edemedi. Kartal, bonservis ücreti nedeniyle bu transferden vazgeçti. Teknik Direktör Slaven Bilic ’in istediği diğer ise Martin Linnes… Norveç ’in Molde ekibinde forma giyen Linnes için 1.5 milyon euro önerildi. Ama Molde yönetimi, 4 milyon euro talep etti. Beşiktaş, bu ücreti indirmek için görüşmelere devam ediyor.

31 EKİM CUMA GÜNÜ 18 ’E GİRECEK

Siyah-Beyazlılar, Linnes ’in transferini gerçekleştiremezse alternatif hazır: Musa Muhammed… Önder Özen ’in Beşiktaş ’a kazandırdığı Musa ile 18 yaşını dolduramadığı için kontrat imzalanamadı. Nijeryalı oyuncu, 31 Ekim Cuma günü 18 yaşına girecek. Stoper bölgesinde de oynayabilen 17 yaşındaki sağ bek, ikinci transfer dönemi olan 1 Ocak 2015 ’e kadar takımla birlikte çalışacak.

LİNNES GELİRSE MUSA KİRALIK GİDER

Beşiktaş da bu tarihte Musa ile beş yıllık sözleşme imzalayacak. Slaven Bilic, bu döneme kadar Serdar Kurtuluş ile sağ bek pozisyonu kapatacak. Nijeryalı oyuncunun gelmesi ile takımdan iki sağ bek olacak. Bu sorun bu şekilde çözüme kavuşacak. Linnes ’in gelmesi halinde Musa, sözleşme imzaladıktan sonra

Belçika ’daki pilot takım olan Roeselare ’ye kiralık olarak gönderilecek.