Belhanda ’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş, Kosta Rikalı yıldızı alacak.

FEYENOORD ’U deplasmanda yenerek tur şansını arttıran Beşiktaş, '10 numara' transferi için kolları sıvadı. Oğuzhan Özyakup ’tan gelen kötü haber sonrası çalışmalarını hızlandıran yöneticiler, Younes Belhanda ve Bryan Ruiz ’ten birini transfer etmek için girişmelere devam etti. Başkan Fikret Orman, Fransa ’da Belhanda ’nın menajeri ile bir araya geldi.

TOPLAM MALİYETİ 5 MİLYON EURO

Faslı yıldızın menajeri, yıllık 3.2 milyon euro talep edince Başkan Orman, bu transferde geri adım attı. Yıllık maliyeti yıllık 5 milyon euroya gelecek olan Belhanda için görüşmeler tıkandı. Faslı oyuncudan vazgeçen yönetim, Teknik Direktör Slaven Bilic ’in çok istediği Bryan Ruiz ’e yöneldi. Kosta Rikali yıldız ile her konuda anlaşan Beşiktaş, Fulham ile görüşmelere başladı.

UEFA ’YA VERİLECEK LİSTEDE OLACAK

28 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, transferi Feyenoord ile oynanacak rövanş maçına kadar bitirmek istiyor. Kartal, Kosta Rikalı oyuncuyu turu geçtiği takdirde UEFA ’ya göndereceği son listede yer verecek…

UEFA ’ya son liste 11 Ağustos Pazartesi günü 01.00 ’a kadar gönderilebilir. Bryan Ruiz ’in yanında Rubin Kazan ’dan da Gökhan Töre transfer edildiği takdirde listede yer alacak.