Lanzini'nin Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmesinden sonra, transfer stratejisini değiştiren ve Dinamo Kiev'de oynayan Belhanda ile görüşen Beşiktaş Yönetimi, Ukrayna kulübünün yönetimiyle uzlaşamadı.

Lanzini'den sonra Belhanda transferinde de yüksek bonservis bedeline takılan Beşiktaş'a başka bir Faslı oyuncu önerildi. Fas Milli Takımı'nda Belhanda ile aynı bölgede oynayan Adel Taarabt'ı öneren menajerlerin bu teklifini düşünmek için süre isteyen siyah-beyazlılar, Belhanda için anlaşma sağlayamaması durumunda bu oyuncuyu gündemine alacak. İngiltere'nin Queens Park Rangers takımında forma giyen ve geçtiğimiz sezonu Milan'da kiralık olarak geçiren Taarabt'ı incelemeye alan Beşiktaş Yönetimi, Bilic'in onay vermesi halinde bu oyuncunun 8 milyon euroluk bonservis bedelini aşağıya çekmeye çalışacak.

DEVLER LİGİ HEVESİ

Milli takımda Belhanda'yı bile yedek bırakan 25 yaşındaki Adel Taarabt, hem sol kanat, hem forvet, hem de forvet arkasında görev alabiliyor. Queens Park Rangers ile iki sene daha mukavelesi bulunan Faslı oyuncunun, Şampiyonlar Ligi iddiası nedeniyle Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Belhanda için Dinamo Kiev Yönetimi'ne önerdiği 8 milyon euro bonservis bedelinin, Ukrayna kulübü tarafından geri çevrilmesi nedeniyle orta saha için yeni bir yol haritası çizen Beşiktaş Yönetimi, yaşanan kriz nedeniyle, orta saha transferini Arsenal maçına yetiştirememe tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

ADEL TAARABT KİMDİR?

Fas Milli Takımı'nın 10 numarası olan Adel Taarabt, 25 yaşında ve 1.80 metre boyunda. Ofansif orta saha ve sol açık mevkilerinde görev yapıyor. Geçen sezonu İtalyan devi Milan'da kiralık olarak geçiren Faslı yıldız, 2010'dan bu yana İngiltere Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers'ta forma giyiyor. Geçen sezon Milan'da 14 maçta forma giydi, ağları 4 kez salladı.