Volkan Demirel'den Melo'ya: Belediye köpekleri zehirlesin...
Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Bekir İrtegün, Galatasaray karşılaşmasının sonrasında açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin" sözleri ile olay yarattı.


Volkan, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa olmayacak, bana kalacak bu iş. Ben de ceza alırım diye korkuyorum. Dışarıdan bir Süper Kupa finali gibi gözüküyor, ancak bizim için çok önemli bir maçtı. Kaçan goller var, onların net bir pozisyonu yok. Penaltılarla bitince benim için daha güzel oluyor.Bazen tartışmalar yapılıyor ama, bu takıma inansınlar, güvensinler. Karakter olarak, insan olarak iyi insanlardan oluşuyor. Bu kupayı kızıma armağan ediyorum, doğduğundan beri ikinci kupası" ifadelerini kullandı.

"F.BAHÇE'NİN OYUNU DA ÖNEMLİYDİ"

Bekir ise iyi bir futbol oynadıklarını kaydederken, "Çok güzel bir akşamdı. Açıkcası kaybetsek çok üzülürdüm. İyi oynadık, çok pozisyonlarımız var. Oynarken zevk aldık. Yapmak istediklerimizi yaptık. Süper Kupa'yı aldık. Lige iyi girmeyi isteyen F.Bahçe'nin oyunu da önemliydi ve biz kendi adımıza çok mutluyuz. İsmail Hoca için de önemliydi." dedi.,