Teknik Direktör Turan Altay ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık…

GAÜ - ÇTSK basın sözcüsü Erhan Başay kulübün teknik direktör değişikliğiyle ilgili basın bildirisi yayınladı. Erhan Başay imzası ile yayınlanan bildiride Teknik Direktör Turan Altay ile yolların ayrıldığı belirtilirken kararın karşılıklı olarak alındığı belirtildi. 

GAÜ - ÇTSK basın sözcüsü Erhan Başay'ın bildirisi aynen şu şekildedir :

Bir süreden beridir, GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübümüzün Teknik Direktörlük görevini yürüten hocamız Turan Altay ile bazı görüş ayrılıkları nedeniyle, karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunmaktayız.

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü’ne, bugüne kadar verdiği değerli emeklerinden dolayı hocamız Altay’a camiamız adına teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz.

Kulübümüz, GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü Futbol Şubesi olarak çalışmalarımızı bugünden itibaren başlatmış bulunmaktayız. Çok kısa bir süre içerisinde takımımız teknik direktör konusunu

Le Chateau Lambousa Hotel’de kampta bulunan takımımızın başında, teknik direktör konusunun çözüme kavuşturulacağı bu birkaç günlük süre içerisinde yardımcı antrönörümüz Kemal Yürekli olacaktır.

GAÜ Çetinkaya Le Chateau Lambousa Hotel’de kampa girdi.

Diğer yandan, GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü, tam kadro Le Chateau Lambousa Hotel’de kampa girdi.

Takımımız, bir hafta sürecek olan kamp çalışmalarına, bugün Alsancak stadında gerçekleştirilen idmanla, yardımcı antrenör Kemal Yürekli ile başlamıştır.