K-PET Süper Lig 5. sırasında yer alan ve son 6 haftada topladığı 16 puan ile dikkatleri üzerine çeken Baf Ülkü Yurdu’nda keyifler yerinde. Zorlu Doğan Türk Birliği deplasmanı önce Gökmen Davutoğlu ile Baf Ülkü Yurdu’nun durumunu değerlendirdik.

Moralimiz üst düzeyde

Alınan başarılı sonuçlardan sonra yüzü gülen Baf Ülkü Yurdu’nda teknik patron Gökmen Davutoğlu, takımın bulunduğu konum ve birliktelikten memnun. Yerlisi-yabancısı takımın bir bütün haline geldiğini, kimsenin kimseyi küçük görmediğini ve birlikte savaşarak, hak ederek bu galibiyetlere imza attıklarının altını çizdi. Moral ve motivasyonun takımda üst düzeyde olduğunu, çok kalite bir takıma karşı mücadele edeceklerini, rakiplerinin yaralı olmasından dolayı bu karşılaşmaya yüksek konsantrasyon ile çıkacağını düşündüğünü, hedeflerinin puan yada puanlar kazanmak olduğunu belirtti.

Kadromuz dar

Kadroda yer alan oyuncuların çok özverili olduğunu, takım için ellerinden geleni artlarına koymadıklarını vurgulayan Davutoğlu, kadroda yeterli sayıda oyuncu olmadığını ve özellikle sakat-cezalı oyuncuların varlığında sıkıntılar çektilerini, eğer imkanlar el verirse birkaç oyuncuyu devre arasında kadroya katmayı umduğunu belirtti.