Ersun Yanal'ın Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü'nden istifa etmesi, birçok spekülasyonu ve iddiayı da beraberinde getirdi. Ortaya atılan her iddiada başkan Aziz Yıldırım'la Ersun Yanal'ın kan uyuşmazlığının aslında çok öncelere dayandığı görüşleri daha da ağırlık kazandı. Aziz Yıldırım'la Ersun Yanal, meğer Diego Ribas'ın transferinde de ters düşmüşler.

Yanal'ın ünlü sambacıyı uzun süre veto ettiği ortaya çıkarken, Yıldırım'ı kararından döndürmek için Arda Turan'ın Diego Ribas hakkında söylediği olumsuz görüşleri başkanla paylaştığı ifade edildi.

KESİNLİKLE ESKİ DİEGO DEĞİL

Ersun Yanal'ın, kendi sistemine uymayan Diego Ribas için Arda'yı aradığı ve milli oyuncunun söylediği, "Hocam çok yavaş ve durarak oynuyor. Simeone geçen sezon da bizde kiralık oynayan Diego'yu takımdan ayrılmak istememesine rağmen gönderdi. O kesinlikle eski Diego değil" şeklindeki sözleri başkan Aziz Yıldırım'a da ilettiği belirtildi.

BUNLARI BAŞKANA DA SÖYLE

Hatta Ersun Yanal'ın Arda Turan'a, "Bu sözleri Aziz başkana da söyler misin?" dediği, ay-yıldızlı futbolcunun ise, "Aman hocam bu işlere beni karıştırma ne olur" yanıtı vermesine rağmen Yanal'ın Aziz Yıldırım ile Arda'yı telefonda konuşturduğu ifade edildi. Aziz Yıldırım'ın ise çok sevdiği Arda'yı, "Karışma sen, işine bak işine!" diyerek yarı şaka yarı ciddi terslediği vurgulandı.