G.Saray'da son günlerde sürekli "İki transfer yapacağız" diyen Ünal Aysal, önceki günkü idmanı ziyaret edip Prandelli ile sohbet etti. Takımın gidişatı ve son durumla ilgili bilgi alan Aysal, transfer gelişmeleri konusunda da İtalyan Hoca'yı bilgilendirdi. Aysal, Balanta, Tarık ve Campbell konusunda büyük engellerle karşılaştıklarını belirtirken Prandelli'den anlayış istedi.

3 OYUNCU İÇİN BİLGİ VERDİ

Aysal, Tarık için kulübünün 6 milyon euro, Balanta için River Plate'in 8 milyon euro istediğini belirtirken Joel Campbell konusunda da Arsenal'in oyuncuyu bırakmadığını belirtti. 3 isim konusunda ısrar eden ve diğer isimleri reddeden Prandelli de Başkan'a, "Acele etmeyelim başkan. Kadromuz zaten yeterli" dedi. Bunun üzerine Aysal, transfer için "Son tarihe kadar bekleyelim ama önce şu Süper Kupa'yı atlatalım" diyerek transferi derbi sonrasına, yani 1 Eylül Pazartesi günü kapanacak transferin son gününe bıraktı.

BALANTA'DA TAKSİT KRİZİ

Görüşmede Aysal, "Kime talip olsak maksimum fiyat istiyor. Elimizdeki yabancıları gönderemiyoruz, kimse almıyor" diye dert yandığı da öğrenildi. Bu arada Balanta konusunda River Plate, 2 taksitte ödenmesi halinde 6.5 milyon euro, 3 taksitte ödeme planı halinde 8 milyon euroda ısrar ediyor. Aysal, bu nedenle Prandelli'den süre isterken G.Saray, UEFA Finansal Kriterleri nedeniyle mali açıdan büyük sıkıntı da çekiyor.