Galatasaray yerli transferde çözüm arayışında. Sarı-kırmızılılar talip oldukları Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Kayseri Erciyessporlu Yasin Öztekin için iki kulübün de 5 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli istemeleri üzerine, bu iki transferden vazgeçme noktasına geldi ve alternatif transfer arayışına yöneldi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI YA DA KORAY ALTINAY

Galatasaray, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'a alternatif olarak Bursaspor'un sağ beki Şener Özbayraklı ve Çaykur Rizesporlu Koray Altınay'a yöneldi. Her iki oyuncu için de girişimlere başlayan sarı-kırmızılı kulüp, bu iki oyuncudan birini renklerine katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

JIMMY DURMAZ

Galatasaray'ın yüksek fiyat nedeniyle vazgeçtiği ikinci oyuncu Kayseri Erciyessporlu Yasin Öztekin. Yasin'e alternatif olan isim ise Gençlerbirliği'nin Türk pasaportuna sahip oyuncusu Jimmy Durmaz. Jimmy Durmaz'ın sözleşmesi gelecek yıl sona erdiği için Başkan İlhan Cavcav'ın bu oyuncunun bonservisinde indirime gittiği öğrenildi.

BİLAL BAŞAKÇIOĞLU

Sarı-kırmızılılar ayrıca Hollanda'nın Heerenveen Kulübü'nde forma giyen gubetçi Bilal Başakçıoğlu'nu da listeye alarak Jimmy Durmaz ile arasında bir tercih yapacağı da bildirildi.