Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş eşleşmesine değinen Atletico Madridli Arda "Ben her zaman Galatasaraylıyım. Umarım şampiyon olurlar" diye konuştu.

"ÇOK MUTLUYUM"

"İspanya'da her şey çok keyifli. Orada güzelgünler yaşıyorum; gerçekten çok mutluyum. Bir defa hava çok güzel. İşime konsantre oluyorum. İngilizce anlaşıyorum insanlarla ama İspanyolca öğreniyorum. Nuri, Hamit ve Mesut ile olabildiğince buluşmaya çalışıyoruz. Birbirimize destek oluyoruz. Gurbette olmakfarklı bir şey. İspanyol basınıyla aramız gayetgüzel. Farklı bir bakış açısı var. Bizim ülkemizde de bazı şeylerin değiştiğini düşünüyorum artık. Orada daha çok mesleki eleştiriler var. Türkiye'de saha dışındaki hayat çok irdeleniyor. İspanya Ligi ile Türkiye Ligi arasında fark var. Ama bizim ligimiz de iyi, bazı olaylar insanları futboldan biraz uzaklaştırsa da"

"MESSİ, CRİSTİANO RONALDO'DAN DAHA İYİ"

"İkisi de farklı tarzda oyuncular. Cristiano Ronaldo bireysel anlamda inanılmaz özelliklere sahip ama Messi daha kolektif. Barcelona için çok özel bir oyuncu ve dünyanın en iyisi. İkisi de çok başarılı ve inanılmaz futbolcular. İkisine karşı oynamak çok keyifliydi."

Yeni hocamız defansif anlamda daha agresif. Daha az gol yiyoruz. Teknik adam değişiklikleri futbolda var. Zaten İspanya'da takımların güç dengeleri birbirine yakın.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI ÇOK BÜYÜK BİR TARAFTAR""

"Atletico Madrid-Beşiktaş eşleşmesi benim için çok özel duygular içinde geçecek. Ülkemde, ülkemin takımıyla oynayacağım. Benim gibi milliyetçi biri için önemli bir şey. Umarım maçlar dostane şekilde geçer. Takım arkadaşlarımın İnönü Stadı'nı ve Beşiktaş taraftarını görmelerini istiyorum. Beşiktaş taraftarı çok büyük bir taraftar. Kim, hangi takımın formasını giyiyorsa hakkını vermek zorunda. Turu tabii ki kendi takımımın geçmesini istiyorum. Fakat futbolun şov olduğunu unutmamak lazım."

"ABDULLAH AVCI İLE BAĞIMIZ HİÇ KOPMADI"

"Abdullah Avcı, birçok şeyi paylaştığım biri. Galatasaray alt yapısında birlikte çalıştık. Gelişmemde büyük katkısı var. Onunla bağımız hiç kopmadı. Bazen ağabey, bazen arkadaş, bazen de hoca benim için. Milli Takım'a uzun yıllar hizmet edecek yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum. Servet Çetin, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel; Abdullah Hoca'nın tanıdığı futbolcular. Bunlar çok önemli isimler ve kadronun içinde olacaklarını düşünüyorum."

"HER ZAMAN GALATASARAYLIYIM"

"Galatasaray çok iyi gidiyor. İnşallah şampiyonluğu ulaşırlar. Ben her zaman Galatasaraylıyım. Dualarım ve kalbim onlarla beraber. İleride Galatasaray'a döner miyim? Hayatın neler getireceğini kimse bilemez."

"Bütün insanların mutlu olmasını istiyorum. Çok sıkıntılı günler geçiriyor Türk futbolu. Allah herkesin gönlüne göre versin. Umarım herkes için en iyisi, en hayırlısı olur."

"DEMİRÖREN, TÜRK FUTBOLUNA HİZMET EDECEK"

"Yıldırım Demirören, Türk futboluna hayırlı olsun. Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet etti. Şimdi de Türk futboluna hizmet edecek."