Akşam'dan Alaattin Metin'in haberine göre F:Bahçe, İran takımı Sepehan karşısında 1-0 galip gelerek Topuk Yaylası kampını tamamlarken çarbamba günü de İngiltere'ye gidecek. Bu seyahat öncesinde ise taraftara imza şov var. Şovun nedeni ile yeni formalara olan ilgi.. Geçtiğimiz cumartesi günü satışına başlanan yeni formalar şu ana dek 50 bin barajını geçti. Bir haftada ulaşılan bu rakamın ilk etapta 100 bine ulaşması için yönetim taraftara önemli bir hediye hazırlıyor.

HEDEF 1 MİLYON FORMA

O da çok nadir görülen bir organizasyon... Yeni formaları imzalamak için yeni transfer Diego Ribas, Emre Belözoğlu, Sow ve Caner Erkin, bayramın üçüncü günü Fenerium'da imza dağıtacaklar. Bu sezon 1 milyon forma satmayı hedefleyen, minimum 400 ile 500 bin arasında reel forma satışı bekleyen ve kasasına 100 milyon TL'ye yakın bir para koymayı hesaplayan F.Bahçe'nin dört futbolcusu çarşamba günü 10.30'da Şükrü Saracoğlu'ndaki Fenerium'da taraftarla buluşacak.

TARAFTAR HÜCUM EDECEK

Bayramın üçüncü günü Sheffiled Wednesday maçı için İngiltere'ye gidecek olan F.Bahçe'nin 4 yıldızı, sabah taraftarla buluşup bayram kutlaması da yapacak. İlk defa böylesine toplu bir organizasyon yapılması dikkat çekerken çubuklu, beyaz ve lacivert ağırlıklı yeni formalara imza attırmak isteyen taraftarların Fenerium'a hücum etmesi bekleniyor.