Beşiktaş için yarın gece yarısı 00.00 çok önemli… Bu saate kadar UEFA ’ya Şampiyonlar Ligi listesini verecek olan Siyah-Beyazlılar, transferleri yetiştirmeye çalışıyor. Yönetim, ilk olarak Gökhan Töre ’yi açıklayacak. Rubin Kazan ile 4 milyon euro bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varan Kartal, Töre ile el sıkıştı.

MAALESEF TAKIMDAN AYRILACAK

Resmi yazışmaların ardından transfer KAP ’a bildirilecek. Başkan Fikret Orman ’ın '10 numara almalıyız' demesinin ardından Manuel Lanzini konusunda görüşmeler hızlandı. River ’a son teklifini sunan Kartal, yanıt bekliyor. River Teknik Direktörü Marcelo Gallardo, Beşiktaşlılara müjdeyi verdi: "Eder Balanta ve Manuel Lanzini ’nin olası ayrılıkları gündemde. Takımdan ayrılabilirler. Kendilerine teklifler var. Onlar kesin gidecek."

MARKO MARİN KİRALIK GELECEK

Arjantin ekibi, Lanzini konusunda bugün cevabını verecek. Olumsuz bir durum gelmesi halinde Bryan Ruiz ve Marko Marin ’de birisi kadroya dahil olacak. Chelsea forması giyen Marin ’i kiralık olarak almayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Fulham ’da oynayan Bryan Ruiz ’i ise bonservisi ile almayı planlıyor. Slaven Bilic ’in gönlü ise Bryan Ruiz ’den yana.