ZİYARETLERE GENEL SEKRETER TAÇOY DA KATILDI

Seçim çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti-Ulusal Güçler Paşaköy Belediye Başkan adayı Hasan Topaloğlu Aslanköy’ü; Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ise Düzova’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy da hazır bulundu.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, ziyaretleri sırasında vatandaşlarla Paşaköy ve Değirmelik’e ait vizyonlarını paylaşan belediye başkan adayları, destek de istedi.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, partisinin hizmet anlayışının belediye hizmetleri ile sınırlı olmadığına işaret ederek, beldelerin ekonomik, kültürel ve tarihi potansiyellerini değerlendirerek,  gelişmesi için projeler üretmek olduğunu kaydetti.

Taçoy, Belediye başkan ve belediye meclis üyesi adaylarına başarı dileyerek, adayların başarılı olacağına olan inancını dile getirdi.

Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ve Belediye Meclis üyesi adayları ayrıca Değirmenlik Kahvehanesi’nde vatandaşla bir araya gelerek, projelerini aktardı.