Özgürgün’e ilk destek Pertev Paşa’dan geldi.

Gazimağusa ilçesi, Pertev Paşa Mahallesi UBP Örgütü, yaklaşan UBP kurultayına ilişkin geçen akşam bir toplantı yaptı ve toplantı sonrasında UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün kurultay’da güçlü bire şekilde desteklenmesi kararı aldı.

Alınan kararı açıklayan Gazimağusa ilçesi Pertev Paşa Mahallesi UBP Örgüt başkanı İsa Ercan “biz örgüt olarak geçmiş bir çok seçimlerde olduğu gibi durşunu ilk açıklayan örgüt olmak istedik. Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Özgürgün’e ve Sayın Genel Sekreterimiz Sunat Atun Beye desteğimiz ve güvenimiz tamdır. Pertev Paşa Mahallesi Gazimağusa’da ki en önemli seçim noktalarından bir tanesidir. Bizde kurultayda güçlü bir şekilde genel Başkanımızın ve Genel Sekreterimizin yanında yer alacağız. Kurultayı Özgürgün’ün alacağına inancımız tamdır” dedi.

Gazimağusa ilçesi Pertev Paşa Mahallesi UBP Örgütü yönetim kurulu üyeleri Eyup Karataş, Alpay Tebellesol ve Ahmet Gör’de alınan karara herkesin saygı duyması gerektiğini söyledi ve ilk desteği kendilerinin açıklamasından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler.