CTP-BG BEYARMUDU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUVER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLENDİ

 Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver ve meclis üyeliği adayları için dün etkinlik düzenlendi.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, Beyarmudu’ndaki etkinliğe İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Mağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, Gazimağusa Belediye Başkanı ve başkan adayı Oktay Kayalp da katıldı.

Kayalp etkinlikte yaptığı konuşmada, CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver’e destek belirtti.

CTP-BG Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali de, yerel yönetimlerin hayatın her alanına etki ettiğini ve 24 saat hizmet vermesi gerektiğini belirtti.

CTP-BG olarak temel hedeflerinin gerek yerel gerekse genel hizmetlerde halkın mutluluğunu artırmak olduğunu ifade eden Şahali, “CTP-BG yerel yönetimlerde bir markadır” dedi.

CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver de, seçimde referanslarının CTP-BG’li belediyeler olduğunu söyledi.

Tuver, seçilmeleri halinde yerinden yönetim ilkelerine bağlı kalacaklarını ve her bireye partizanlık yapmadan eşit hizmet taşıyacaklarını belirtti.

CTP-BG’nin yerel yönetimlerde taviz vermediği ilkeleri olduğunu söyleyen Tuver, bütçe disiplinine sadık kalınarak gelir-giderin bir birini karşıladığı bir yapı kuracaklarını ifade etti.

Belediye personelini hak ettikleri yere taşıyacaklarını anlatan Tuver, bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreteceklerini dile getirdi.