SÜMER AYGIN SEÇİM RÜŞVETLERİNE, NİDAİ GÜNGÖRDÜ DP ULUSAL GÜÇLER ADAYI ÇEKİLECEK İDDİASINA DEVAM EDERKEN SEÇİME SAATLER KALA BAŞAK TEKEREK BİR ADIM ÖNDE

Yerel seçimlere ve Anayasa halkoylamasına sayılı saatler kala Girne belediye seçimlerinde son durum adaylar arasında kıyasıya yarışın sürdüğü yönünde.

Kıbrıs Manşet'e bölge halkı ve seçmenlerden aldığı görüşler doğrultusunda yaptığı haberinde adaylar ile ilgili ortya koyulan iddialar skandal boyutunda.

SÜMER AYGIN'DAN SKANDAL. YAPI MARKETİNDEN MALZEME DAĞITIYOR MU?

CTP BG Girne Belediye Başkan adayı Sümer Aygın'ın özellikle Ozanköy, Karaoğlanoğlu ve Doğanköy başta olmak üzere Girne genelinde seçmenlere inşaat malzemesi yardımı yaptığı ve kendi şirketi Aygınlar Yapı Marketten seçim rüşveti olarak yüklü miktarda malzeme dağıttığı iddiası seçimin son günü halk iradesine gölge düşürürken skandal uygulama ile ilgili Sümer Aygın'ın açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

NİDAİ GÜNGÖRDÜ ÇEKİLME İDDİALARINI SÜRDÜREREK SAĞ SEÇMENDEN OY ÇALMA HAMLESİNİ SÜRDÜRÜYOR. NİDAİ GÜNGÖRDÜ SAĞ SEÇMENİ KANDIRARAK OY ALMAYA MI ÇALIŞIYOR?

Girne Belediyesi bağımsız başkan adayı Nidai Güngördü'yü ise Girne İlçe örgütünden bazı CTP kurmay ve milletvekillerinin desteklediği ve UBP ile CTP tabanından oy alabilmek için stratejik olarak bağımsız seçime katıldığı iddiaları ile ilgili Nidai Güngördü açıklama yapmazken 3 aday arasında başbaşa geçen yarışta Nidai Güngördü'nün DP ULUSAL GÜÇLER adayı Başak Tekerek'in seçimden çekileceği yönünde siyasi etiğe uymayan iddialar ile sağ seçmeni kandırarak oylarını almaya çalışması ise dürüstlük ve şeffaflık sözü veren bir aday için bir diğer skandal olarak Girne seçimlerine damga vurdu.

KADIN ADAY DP ULUSAL GÜÇLER ADAYI BAŞAK TEKEREK BİR ADIM ÖNDE. SÜMER AYGIN VE NİDAİ GÜNGÖRDÜ DÜRÜSTÇE VE MERTÇE MÜCADELE ETMELİ


Rakipleri Sümer Aygın ve Nidai Güngördü'nün skandal seçim rüşvetleri ve yalana dayalı kara propagandaları ile seçmenden oy çalmaya yönelik etik dışı girişimleri arasından Girne yerel seçimlerinde merkez belediye için yarışan adaylar arasında tek kadın aday olan DP ULUSAL GÜÇLER adayı Başak Tekerek bir adım önde görünüyor.

Açıklamalarında çekilecek iddialarını sert bir dille yalanlayan tek kadın aday DP ULUSAL GÜÇLER adayı Başak Tekerek, son güne bir adım önde girerken rakiplerini dürüstlük ve mertçe mücadeleye davet edip seçimlerde başarılar dileyerek Girneli seçmene sağduyu çağrısını yineledi.