Gönyeli Belediye Başkanı ve CTP-BG Gönyeli başkan adayı Ahmet Benli ile meclis üyesi adayları bugün Gönyeli Tenis Kulübü’nü ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Benli, daha güzel bir Gönyeli için yeniden başkan adayı olduğunu, yeni dönemde insana yönelik projelerini hayata geçirmek istediğini söyleyerek ekibini tanıttı. Kulüp Başkanı, Gönyeli Belediyesi’nin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ve Benli’ye olan güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek bugüne kadar Kulübe yapılan yardımlar için Ahmet Benli’ye teşekkür etti. Gerçekleştirilecek olan seçimlerde başarılar diledi.
933 METREKARELİK KAPALI TENİS KORTU 
Ahmet Benli, Gönyeli’nin tüm altyapı çalışmalarının bittiğini, takip eden süreçte daha sosyal bir Gönyeli olma yönünde ilerleyeceklerini aktardı. Kapalı bir tenis sahasının yakında halkımızın hizmetine sunulacağını müjdeleyen Benli, “Gönyeli Tenis Kulübü Spor tesisleri içine kapalı tenis kortu yapılacak.
Gönyeli tenis sporunun baş şehri olacak. 933 metrekare kapalı bina alanına sahip çağdaş bir tesis olan Yusuf Yönlüer Tenis Salonu Gönyeli’ye kazandırılacak” dedi.