Bel sağlığınız için çok önemli 6 germe egzersizİ...

Kalça Fleksiyon: Sırtüstü yatağa yatın iki bacağınızı birden karnınıza çekerek iyice gerin. Bu pozisyonda 20 saniye bekleyin.

Hamstring germe: Bacaklarınızı omuz hizasında açın ve dizlerini bükmeden mümkün olduğu kadar öne doğru eğilmeye çalışın. Bu pozisyonda 20 saniye bekleyin.

Paravert germe: Dizlerinizin üstüne yere oturun, kalçanızı mümkün olduğu kadar topuklarınızdan kaldırmadan öne doğru uzanmaya çalışın. Bu pozisyonda 20 saniye bekleyin.

Paravt: Dizlerinizin üstüne yere oturun, kalçanızı mümkün olduğu kadar topuklarınızdan kaldırmadan sağ tarafa doğru bir yay çizin, bu pozisyonda 20 saniye bekleyin, daha sonra aynı hareketi sol tarafa tekrarlayın.

Gastro germe: Bacağınız vücudunuzun ön tarafında olacak şekilde bir adım atın, daha sonra arkadaki bacağı düz tutarak (dizi kırmayın), öndeki bacağınıza doğru ağırlığınızı aktarın. Bu pozisyonda 20 saniye bekleyin.

Piriformis germe: Sırtüstü yatın ve bacak bacak üstüne atın daha sonra bacağınızı iki eliniz ile kavrayıp karnınıza doğru çekin. Aynı hareketi diğer tarafta da tekrarlayın. Bu pozisyonda 20 saniye bekleyin.