Elbette göbeğiniz sadece bir şeyler içerek küçülmez. Ancak yiyecek ve içeceklerinize dikkat ederek yaptığınız sporu destekleyebilirsiniz. İşte Womenshealthmag.com'a göre göbek eritmeye yardımcı içecekler...

Tatlandırılmış su

İncelmeye çalışıyorsanız yeterince su içmeniz çok önemlidir. Yeteri ölçüde su tüketirseniz vücudunuzdaki zehirli maddeler temizlenir, denge sağlanır ve tokluk hissiniz artar.

Su içmekten sıkıldıysanız limon gibi meyvelerle tatlandırılmış suları tercih edebilirsiniz.

 Göbek eritmeye yardımcı içecekler

Buzlu Karpuz Püresi

Şekersiz hazırladığınız müddetçe meyve püreleri ve suları zararsızdır. Karpuz, sadece vücudu serinletmek ve sıvı takviyesi sağlamakla kalmaz aynı zamanda içerdiği besin değerleriyle sağlığınızın da destekler.


Göbek eritmeye yardımcı içecekler

Buzlu naneli çay

Sıcak yaz günlerinde buzlu nane çayı tercih edebilirsiniz. Nane midenin daha iyi çalışmasını sağlar ve metabolizmayı hızlandırır. Midenin yağlı gıdaları hızlıca sindirmesine de yardımcı olur. Bu sayede şişkinliğe karşı da etkilidir.


Göbek eritmeye yardımcı içecekler

Ananas Frappe

Ananas ve keten tohumunu blender yardımıyla karıştırarak elde edebileceğiniz bu içecek, şişkinliğe iyi gelir ve oldukça faydalıdır. Ananasın içerisinde bulunan bir enzim ise proteinin yıkılmasını kolaylaştırır, dolayısıyla hazımsızlığa da iyi gelir.


Göbek eritmeye yardımcı içecekler

Yeşil çay

Kanser ve kalp rahatsızlığı riskini azaltmasının yanı sıra yeşil çay zayıflatıcı özelliğiyle bilinir. Spordan önce tüketildiğinde yağ yakımını hızlandırdığı söylenmektedir.


Göbek eritmeye yardımcı içecekler

Bitter çikolatalı süt

Bitter çikolatanın faydaları sık sık karşımıza çıkar. Bu içeceği atıştırmalık değil kahvaltı gibi bir öğün yerine tüketebilirsiniz. 400 kalori civarında olduğundan uzun süre sizi tok tutacaktır.
Göbek eritmeye yardımcı içecekler