Gönyeli’de 5 gram bonzai…

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Gönyeli bölgesinde bir evde yapılan aramadabulunan yaklaşık 5 gram ağırlığındaki Sentetik Cannabionid türü uyuşturucu madde ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Erdoğan Karakaya bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Cemal Ramiz olayla ilgili buguları aktardı. Ramiz, 18 Mart tarihinde zanlı Erdoğan Karakaya’nın Gönyeli’deki evinde huzurunda yapılan aramada 5 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu ile içerisinde uyuşturucu kalıntıları olan iki adet boş paket bulduklarını söyledi. Ramiz, zanlının tutuklandığını, mesele ile ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek, mesele ile ilgili iki kişinin daha arandığını belirtti. Zanlının serbest kalması halinde aranan şahıslara ve kayıp emarelere etki edebileceğini kaydeden Ramiz, zanlının 1 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Aktarılan olguları değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlının soruşturma maksatlı 1 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.