Evrim Kamalı 
Kıbrıs Manşet Özel Haber 

Girne’de bir otel odasında meydana geldiği öne sürülen tecavüz olayında alkolden dolayı sızan H.K isimli 25 yaşındaki kadına tecavüz ettiği ve cinsel içerikli görüntüleri cep telefonuyla videoya çektiği iddia edilen zanlı Aykut Dönmez hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Sabah uyanınca cinsel istismara maruz kaldığını anlayan genç kadının şikâyeti üzerine tutuklanan zanlı bugün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Girne’de bulunan bir otel odasında yaşanan olayda zanlının aşırı derecede alkol aldığı için sızan H.K isimli kadınla rızası dışında cinsel ilişkiye girdiğini ve bu ilişkinin görüntülerini cep telefonu ile kaydettiğini söyledi. Zanlının şikâyet üzerine cinsel tecavüz ve özel hayatın gizliliğini ihlal etme suçlarından gözaltına alındığını ve soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu bulunduğunu ifade eden polis, H.K’nin şikâyetinin sürdüğünü, işlenen suçların müebbet hapis öngördüğünü, zanlının ülkede üniversite eğitimini tamamlayıp diploma almak için beklediğini belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkeme, aktarılan olguları değerlendirerek zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 3 ayı geçmeyen bir süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.