Suçlamaları Kabul Etmedi

Lefkoşa’da meydana gelen kazada karşı şeride geçerek bir buçuk aylık Emir Yılmaz’ın ölümüne sebep olan sürücü Simge Kırmızı itham edildi

Lefkoşa-Mağusa anayolunda meydana gelen kazada iki kişinin yaralanmasına,1 buçuk aylık Emir Yılmaz’ın ölümüne sebep olan sürücü Simge Kırmızı dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacağı davalardan itham edildi. Tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılan sanık dün ithamın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAVALARI KABUL ETMEDİ
Kırmızı, Haspolat yakınlarında27 Nisan 2013 tarihinde karşı şeride geçerek Feriha Sıla Şentürk’ün kullanımındaki araca çarpan sanık, 1buçuk aylık Emir Yılmaz’ın ölümüne, Feriha Sıla Şentürk’ün burnunun ve 12 yaşındaki Emine Yontucu’nun ise sağ bacağının kırılmasına neden olmuştu. Tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılan sanık dün Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’ın huzurunda itham edildi. “Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme sebebiyet verme, acele araç kullanma, tehlikeli ve dikkatsiz sürüş” suçlarından itham edilen sanık aleyhine getirilen davaları kabul etmedi.

Kaynak: Star Kıbrıs