Sarhoşluk Başına Dert Oldu

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber

Lefkoşa’da “Garfield Bar” isimli işyerinde, müşteri olarak bulunduğu esnada başkalarına ait cep telefonlarını çalan zanlı Muhammed Emin Rençber tutuklanarak bugün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Aykut Özkan Olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan Huzurda bulunan zanlı Muhammed Emin Rençber’in 14 Nisan tarihinde saat 02.00 raddelerinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Garfield Bar” isimli işyerinde, müşteri olarak bulunduğu esnada yine aynı yerde müşteri olarak bulunan 3 kişiye ait cep telefonlarını çaldığının tespit edildiğini söyledi. Polis zanlının kalmakta olduğu ikametgahında tespit edildiğini ve söz konusu cep telefonlarının tasarrufunda bulunduğunu belirtti. Polis memuru Özkan zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini, telefonlardan birinin sahibinin bulunduğunu ancak diğer ikisinin arandığını belirterek zanlının soruşturmanın selameti açısından 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı aşırı alkollü olduğunu ve ne yaptığını bilmediğini söyleyerek pişmanlığını dile getirdi.

Huzurunda verilen şahadeti ve beyanı değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.