Polisi ararsan seni öldürürüm!

Güzelyurt’ta önceki gün birlikte yaşadığı kadına tecavüz ettikten sonra öldürmekle tehdit eden zanlı tutuklandı.

Güzelyurt’ta önceki gün birlikte yaşadığı 34 yaşındaki B.D., isimli kadına tecavüz ettikten sonra öldürmekle tehdit eden  24 yaşındaki Mehmet Salih Serpek tutuklandı

Ülkede sıklıkla duymaya başladığımız tecavüz haberlerinin biri de Güzelyurt’tan geldi. Bir buçuk yıldır ilişki yaşadığı B.D., isimli kadına zorla tecavüz ettikten sonra polise şikayet etmesi durumunda ölümle tehdit eden Mehmet Salih Serpek, “Cinsel Tecavüz”, “Cinsel Saldırı”, “Şiddet Tehdidi”, “Cinsel Taciz” ve “Darp” suçlarından  önceki gün tutuklandı.

Serpek, dün tutukluluk talebiyle Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alındı.

Ölümle tehdit etti

Tüyler ürperten olayın önceki gün saat 18.00 sıralarında Güzelyurt’ta Fatih Sokak’ta B.D.’nin evinde meydana geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgide, B.D., isimli kadın ile bir buçuk yıldır ilişki yaşadığı öğrenilen Mehmet Salih Serpek’in zorla B.D. ile birlikte olduktan sonra, tasarrufuna geçirdiği toplam uzunluğu 17 cm, kesici ağız uzunluğu 7 cm olan bıçağı boğazına dayayıp adı edilene hitaben “Polisi ararsan seni öldürürüm” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunmuş ve elleri ile başına ve yüzüne vurmak suretiyle adı edileni darp etti.

Serpek, B.D.’nin şikâyeti üzerine tutuklanarak dün akşamüzeri Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı.

Havadis - Devrim DEMİR