Ozanköy’de Bonzai Operasyonu

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber

Ozanköy’de alınan ihbar üzerine zanlı Burak Ömür’ün kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Tutuklanan zanlı bugün Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Erkan Karam olayla ilgili bulguları aktardı. Karam huzurda bulunan zanlı Burak Ömür’ün ikametgahında alınan ihbar üzerine 31 Ağustos tarihinde 17.45 – 18.15 saatleri arasında, Babası huzurunda yapılan aramada ikametgah içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 10 gram ağırlığında madde ile uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı düşünülen bir adet kap bulunduğunu söyledi. Polis zanlının daha sonra eve gelmesi üzerine tutuklandığını ve konu maddeler ile ilgili olarak izahat istendiğinde ise ifade vermediğini belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadet veren değerlendiren Yargıç Hazan Aksun zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.