Otobüste Erkek Çocuğuna Taciz

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa – Girne otobüslerinde yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile tutuklanan zanlı Kadir Akkılıç bugün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Burçin Korgan olayla ilgili bulguları aktardı. Korgan huzurda bulunan zanlı 66 yaşındaki otobüs şoförü Kadir Akkılıç’ın 20 Ekim tarihinde 12.30 raddelerinde Girne – Lefkoşa seferinde otobüste son yolcu olarak kalan A.B isimli 18 yaşındaki şahsa hitaben “Çorumda senin gibi parlak çocuklar var mı?” dedikten sonra elini tuttuğu ve fiziksel tacizde bulunduğu yönünde şikâyet bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili çevre şahadeti bulunmadığını ancak incelenmesi gereken kamera kayıtları olduğunu belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı avukatı müvekkilinin suçsuz olduğunun anlaşılması için talep edile süreye itirazı bulunmadığını belirtti.

Yargıç Vedia B. Barkın huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının suçlu olup olmadığının anlaşılması için soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.