Önce Darp Etti Sonra Tecavüz Etti!
Girne-Lefkoşa Anayolu’nda araç içerinde, dün gece meydana gelen cinsel tecavüz, ciddi darp ve soygun suçuyla ilgili olarak tutuklanan, Nadir Çakmak , bugün Girne Kaza mahkemesine çıkarıldı.

Tahkikat sorumlusu Süleyman Çelik, Lefkoşa’da sakin zanlı Nadir Çakmak’ın, 7 Ocak saat 03.40 sıralarında, Girne-Lefkoşa yolunun 1 ila 2. kilometrelerinde yer alan, otopark alanında, kullanımındaki araç içinde, Girne’de sakin Kazakistan uyruklu 22 yaşındaki kadını ciddi şekilde darp ettikten sonra rızası dışında cinsel ilişkide bulunduğunu, olayı haber vermemesi için de müştekinin cep telefonunu çaldığını tespit ettiklerini söyledi.

Zanlının, bugün Gönyeli’de tutuklandığını dile getiren tahkikat sorumlusu, zanlının methalder olduğu suçların ciddi suçlar olduğunu vurguladı.

Müştekinin ifadesinin alındığını, doktor raporlarında, zorla cinsel ilişkide bulunulduğuna dair bulgular olduğunu belirten Polis Memuru Çelik, olay yerindeki araştırmanın devam ettiğini, meseleyle ilgili aranan emareler bulunduğunu aktardı ve tahkikatın selameti için zanlı aleyhine 3 gün tutukluluk talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları da cinsel tecavüz suçunun, ceza yasasının en ciddi suçlarından olduğunu belirtti.

Müştekiyle ilgili doktor raporunda cinsel tecavüz suçunun işlendiğine dair bulgular olduğunu ve tahkikat sorumlusunun verdiği ifade ışığında, zanlıyı ilk nazarda meseleyle bağlantılı bulduğunu dile getiren yargıç Asafoğulları, tahkikatın selameti için zanlı Nadir Çakmak aleyhine 3 gün tutukluluk emri verdi.