Oğlundan Kan Alan Hemşireye İğne İle Saldırdı

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber 

Girne Akçiçek Hastanesi’nde dün 4 yaşındaki oğlundan birçok kez kan almaya çalışırken canını yaktığı gerekçesi ile damar yolu iğnesini G.S. isimli hemşirenin eline saplayan Levent Güler bugün mahkemeye çıkarıldı. Hastane polisi tarafından suçüstü tutuklanan zanlı Güler, işlediği suçları polise itiraf ederek gönüllü ifade verdi. Güler, bugün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Varol, Levent Güler’in “Yaralama” ve “Rahatsızlık” suçlarından tutuklandığını anlattı. Polis memuru İbrahim Varol, zanlı Güler’in oğlunun önceki gün yüksek ateş şikâyeti ile yatmakta olduğu Dahiliye Servisi’nde birden çok kendinden kan almaya çalışan hemşireye “Ne yapıyorsun sen, delimisiniz, Allah belanızı versin hepinizin, sen nasıl hemşiresin manyaklar” sözlerini kullanarak rahatsızlık verdiğini söyledi. Varol, daha sonra zanlının hemşire G.S.’nin sağ eline oğlunun üzerinde bulunan damar yolu açma iğnesini sapladığını kaydetti. Soruşturmayı yürüten polis memuru, zanlının tutuklandıktan sonra gönüllü ifade verip suçunu itiraf ettiğini belirterek, Levent Güler’in yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 3 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 20 bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi.