Müşterilerden Topladığı Paraları Cebe Attı

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber


Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Eximpaş Co. Ltd.” isimli iş yerinde çalışan zanlı Mehmet Ergün, şirket adına müşterilerden tahsil ettiği paraları ce attığı gerekçesi ile tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Yücel Kuşcuoğlu olayla ilgili bulguları aktardı. Kuşcuoğlu huzurda bulunan zanlı Mehmet Ergün’ün 2017 yılı Nisan-Temmuz ayları içerisinde, müstahdemi olduğu Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Eximpaş Co.Ltd.” isimli iş yerinin müşterilerinden şirket adına müşterilerden tahsil ettiği 2.253 TL para ile yine şirkete ait cep telefonunu teslim etmeyerek çaldığının tespit edildiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan zanlının gönüllü ifade verdiğini vermiş olduğu ifade ile zanlının üzerinde oynama yaptığı iddia edilen fatura makbuzların teyit ve tekzip edileceğini belirtti. Polis soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay inan zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.